Тема: Мови онлайн — хто пробував?
Привіт! Давно думаю спробувати вивчати іноземну мову онлайн, але не знаю, наскільки це ефективно. Особливо цікавить досвід початківців. Чи реально щось вивчити без класу й викладача поруч?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Мови онлайн — хто пробував?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Привіт! Давно думаю спробувати вивчати іноземну мову онлайн, але не знаю, наскільки це ефективно. Особливо цікавить досвід початківців. Чи реально щось вивчити без класу й викладача поруч?
Вітаю! Я почав із нуля і можу сказати — все залежить від платформи та викладача. Для мене найкраще було вивчення італійської мови для початківців https://teachme.expert/inozemni-movy/italian/beginners на TeachMe. Там заняття проходять у зручному онлайн-форматі, де викладач адаптує програму під твій рівень. Уроки побудовані так, щоб одразу була і граматика, і практика мовлення. Навіть не маючи попереднього досвіду, вже за кілька тижнів почав будувати прості речення. Онлайн-формат виявився зручним і абсолютно ефективним!
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Мови онлайн — хто пробував?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc