1

Тема: Складний велосипед для подорожей

Привіт усім! Шукаю зручний складний велосипед для подорожей. Часто їжджу за місто, тому важливо, щоб байк легко поміщався в багажник і не займав багато місця. Хто вже використовує такий формат — поділіться враженнями, будь ласка.

2

Re: Складний велосипед для подорожей

Сам обрав складний варіант саме для подорожей, бо теж часто виїжджаю за місто. З досвіду можу сказати, що велосипед Formula eONYX — це те, що потрібно. Він легкий, компактний і має потужність 500 Вт, що чудово підходить для пересіченої місцевості. Можна легко скласти і закинути в багажник навіть легковика. Замовити на сайті було зручно, і доставили швидко. Поїздки стали набагато приємніші — не потрібно обмежувати себе маршрутами.

3

Веломісто — це справжній рай для всіх велосипедистів https://velomisto.com.ua/ Замовляв у них повноцінний комплект для апгрейду свого байка, і залишився надзвичайно задоволений. Асортимент величезний, починаючи від базових деталей і закінчуючи професійним обладнанням. Окремо хочу відзначити швидкість доставки — замовлення отримав вже на наступний день, що дуже зручно. Співробітники магазину оперативно проконсультували щодо вибору і допомогли підібрати саме те, що мені потрібно. Ціни приємні, а якість товарів на висоті. Тепер це мій улюблений магазин для покупок велоаксесуарів!

Очень довольна покупкой в проверенном магазине ВелоДрайв. Там есть в наличии различные велосипеды Одесса . В этом магазине мне помогли подобрать велосипед под мой рост и стиль катания. Консультант был вежливый и терпеливый, всё объяснил. Велосипедом пользуюсь с удовольствием, катаюсь везде ,где только можно.