Тема: Стоматолог

Які стоматології в Одесі пропонують лікування зубів із застосуванням мікроскопа, якісної анестезії та безпечних матеріалів, і чи є відгуки реальних пацієнтів про такі клініки?

2

Re: Стоматолог

Клиника доктора Ниссо – это пример современной и честной стоматологии. Здесь мне вернули здоровую улыбку без боли и страха. Высокий уровень обслуживания, умеренные цены и профессиональная команда https://nisso.com.ua/ru/services/lechen … ov-vo-sne/ . Действительно могу рекомендовать по собственному опыту. Если вы в Одессе и ищете хорошего стоматолога – вам сюда!

3

Підкажіть, якараз підшуковується ортодонтична клініка для дитини підлітка, бо зуби ростуть зовсім нерівно. Хочеться знайти лікаря, який уміє знаходити спільну мову з молодшим поколінням і не лякає інструментами. Потрібна детальна консультація стосовно того, що краще ставити у такому віці: пластини, елайнери чи звичайні металеві системи. Поділіться контактами перевірених дитячих спеціалістів, до яких не страшно вести дитину. Хто куди звертався останнім часом і які враження залишилися?

4 (25.08.2026 10:12:43 отредактировано valetka583)

Із локальних варіантів я б подивився на GFC - Дитяча Стоматологія в Хмельницькому, де є окремий напрям ортодонтії. На сайті можна спочатку ознайомитися з послугою, а вже потім вирішувати, чи підходить підхід. За запитом ортодонт Хмельницький цей варіант теж логічно додати до списку для порівняння. Мені подобається сама ідея спочатку пройти консультацію, отримати зрозумілий план і лише після цього обирати систему. Для дитини важливі не тільки результат, а й нормальна комунікація та ставлення під час кожного візиту. У такій ситуації я б не поспішав із вибором лише через зручне розташування або красиві фото, бо важливіше розуміти весь майбутній процес і можливі зміни під час росту.