Тема: Лазерне обладнання для салона краси

Вітаю! Хто-небудь має досвід роботи з компаніями, які постачають лазерне обладнання для салонів краси? Хочу оновити апаратуру у своєму центрі і розглядаю варіанти з німецькими лазерами. Цікавить, як швидко і якісно відбувається доставка, чи є навчання персоналу, як із сервісним обслуговуванням? Особливо шукаю потужний, ефективний і зручний у роботі апарат для лазерної епіляції. Буду вдячна за відгуки та поради!

2

Re: Лазерне обладнання для салона краси

xkristinaxbond пишет:

Вітаю! Хто-небудь має досвід роботи з компаніями, які постачають лазерне обладнання для салонів краси? Хочу оновити апаратуру у своєму центрі і розглядаю варіанти з німецькими лазерами. Цікавить, як швидко і якісно відбувається доставка, чи є навчання персоналу, як із сервісним обслуговуванням? Особливо шукаю потужний, ефективний і зручний у роботі апарат для лазерної епіляції. Буду вдячна за відгуки та поради!

Доброго дня! Нещодавно сама проходила через вибір і покупку лазерного обладнання для свого салону, тому хочу поділитися досвідом співпраці з компанією AlfaSpa — офіційним дистриб’ютором лазерів Asclepion в Україні. Замовляла у них апарат Asclepion MeDioStar Monolith https://alfaspa.ua/obladnanya/asclepion … olith.html — це дійсно потужний і інноваційний діодний лазер 6-го покоління з подвійною довжиною хвилі, який ідеально підходить для лазерної епіляції, терапії акне, омолодження та лікування судинних проблем. Дуже сподобалася оперативність доставки і професійний підхід менеджерів, які допомогли підібрати обладнання саме під мої завдання. Окрім того, в AlfaSpa організували навчання по роботі з апаратом, що дуже допомогло швидко освоїти всі функції. Сервісне обслуговування теж на високому рівні — питання вирішують швидко і якісно. Рекомендую цей лазер і співпрацю з AlfaSpa всім, хто хоче надійне, сучасне обладнання та підтримку на кожному етапі.