Тема: Срібло 925 — хто носить?
Привіт! Хто реально носить зараз срібло 925 проби? Це більше для молоді, старших, чи універсальний варіант? Думаю над покупкою, але не хочу виглядати ніби намагаюсь «випендритися». Дякую за думки!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Срібло 925 — хто носить?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Привіт! Хто реально носить зараз срібло 925 проби? Це більше для молоді, старших, чи універсальний варіант? Думаю над покупкою, але не хочу виглядати ніби намагаюсь «випендритися». Дякую за думки!
Срібло 925 — це якраз той баланс, який пасує і молодим, і дорослим. Воно не виглядає надто показово, але водночас підкреслює стиль. У SRIBLO UKRAINE зібрані моделі, які актуальні для будь-якого віку — від класичних до сучасних з чорнінням або символікою. До речі, ось чудова добірка: https://sribloukraine.com.ua/ – стильні срібні прикраси для чоловіків від SRIBLO UKRAINE. Там можна знайти як ланцюжки, так і кулони, браслети або цілі комплекти. Тож 925 — це не мода, це вже стандарт, перевірений часом.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Срібло 925 — хто носить?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc