tarassito074 пишет:У Franke кожна лінійка має свої сильні сторони. Нержавійка підходить тим, хто цінує універсальність і легкий догляд. Фраграніт — чудове рішення для тих, хто хоче кольорові варіанти й стійкість до плям. Кераміка — естетика й преміум, але з обережним використанням. Технічно важливо дивитись на товщину матеріалу, наявність шумопоглинального шару, переливу та гарантії від виробника. Це саме ті дрібниці, що відрізняють якісний продукт від дешевих аналогів.
Коли я вибирав мийку, мені допомогла стаття мийки Франке Так, вона про змішувачі, але в ній розкривають універсальні принципи: чому дешеві матеріали — це пастка, як приховані дефекти проявляються вже через кілька місяців, і чому варто довіряти брендам, які інвестують у якість. Я виніс головний урок: мийку чи змішувач треба брати з перспективою на роки, а не на один сезон.
Тому обрав Franke і почав правильно доглядати: регулярно протираю поверхню, використовую лише м’які засоби, уникаю агресивної хімії. Завдяки цьому моя мийка й зараз як нова, а стаття дала чітке розуміння, що головне — не дизайн, а матеріали та технології.