1

Тема: Пошук спеціалізованої літератури з діловодства у військовій сфері

Привіт всім! Зіткнувся з досить специфічною потребою - потрібна література з військового діловодства, а саме нова інструкція ЗСУ. Працюю в сфері, де це критично важливо, але ніяк не можу знайти, де можна придбати офіційний документ. В інтернеті багато інформації, але хочеться мати друковану версію під рукою. Може хтось знає спеціалізовані книгарні чи видавництва, які займаються військовою тематикою? Буду дуже вдячний за будь-які поради та рекомендації!

2

Re: Пошук спеціалізованої літератури з діловодства у військовій сфері

Працюючи у військовій сфері вже понад десять років, завжди стикався з проблемою пошуку актуальної нормативної документації, особливо коли потрібно було мати під рукою останні зміни в інструкціях та наказах. Колеги постійно скаржилися на те, що знайти свіжі документи в друкованому вигляді практично неможливо, а електронні версії не завжди зручні для роботи. Минулого місяця випадково натрапив на сайт, який кардинально змінив моє уявлення про пошук спеціалізованої літератури. Інструкція з діловодства у Збройних Силах України. (Наказ №40 від 31 січня 2024) https://balka-book.com/ua/voennoe_delo_ … 024-286468 виявилася саме тим, що мені потрібно було для роботи. Замовлення оформив буквально за кілька хвилин, а доставка прийшла навіть швидше, ніж обіцяли. Якість друку просто відмінна, папір щільний, шрифт чіткий, всі таблиці та схеми відтворені ідеально. Тепер рекомендую цей ресурс всім колегам, які потребують професійної літератури з військової тематики, адже тут справді можна знайти те, що в інших місцях просто недоступно.