Тема: Де можна замовити якісну каву?

Шукаю, де можна замовити якісну каву, щоб смак був стабільний, без кислинки і стороннього присмаку. Цікавить зернова арабіка середнього обсмаження для автоматичної кавомашини. У супермаркетах не раз натрапляв на старі партії, навіть дата обсмаження часто стерта. Хочу знайти місце, де каву зберігають належно і відправляють свіже обсмаження.

2

Re: Де можна замовити якісну каву?

Купував каву в різних місцях, і часто якість залежить не від бренду, а від того, як її зберігають. Бувало, що навіть дорога кава мала тьмяний аромат і волога на дотик. Інколи смак різко гірчить, ніби зерно перепалене. Вирішив більше не брати там, де не вказують точну дату обсмаження.

3

Я не фанат експериментів, але пробував купувати і в кав'ярнях, і онлайн. Часто трапляється, що на вигляд зерна красиві, а в чашці смак нестабільний. Думаю, проблема в умовах зберігання. Свіжість тут вирішальна, і навіть один тиждень різниці відчувається.

4

xtrance1991 пишет:

Я не фанат експериментів, але пробував купувати і в кав'ярнях, і онлайн. Часто трапляється, що на вигляд зерна красиві, а в чашці смак нестабільний. Думаю, проблема в умовах зберігання. Свіжість тут вирішальна, і навіть один тиждень різниці відчувається.

Я купую каву на сайті Маудау, конкретно беру Лаваззу https://maudau.com.ua/category/kava/pro … nd=lavazza замовляю регулярно, бо якість стабільна. Кава завжди приходить герметично запакована, зерна сухі, без пилу й стороннього запаху. Смак чистий, насичений, післясмак довгий, без кислотності.
Обсмаження рівномірне, аромат яскравий навіть після кількох днів зберігання. Магазин працює чітко, доставляють швидко, завжди без затримок. Зручно, що асортимент широкий зернова, мелена, капсульна, з різними ступенями обсмаження. Усе чітко описано, є фото, склад і рекомендації. Замовлення оформлюється швидко, оплата без проблем. Мій досвід виключно позитивний.
https://i.imgur.com/0nCbKYT.png