1

Тема: Хто замовляє каву в капсулах Dolce Gusto

Хто замовляє каву в капсулах Dolce Gusto через інтернет, підкажіть нормальні магазини. Раніше брала у супермаркеті, але зараз вибір бідний і ціни кусаються. Хочу знайти перевірений варіант, щоб доставка була швидка, а капсули не прострочені. Цікавить оригінальна кава, а не якісь підробки.

2

Re: Хто замовляє каву в капсулах Dolce Gusto

Я вже давно не купую в офлайн-магазинах, там реально дорожче. Замовляю тільки онлайн, головне дивитись на дату виробництва і відгуки. У багатьох продавців буває акція, якщо береш відразу кілька упаковок. Я, наприклад, беру Cortado та Chococino ці два смаки просто топ, особливо зранку.

3

Так, погоджуюсь, краще брати онлайн і одразу запас. Ще порада перевіряйте цілісність упаковки при отриманні, бо бувають пом’яті капсули. Якщо любите щось м’якше, спробуйте Latte Macchiato або Vanilla, вони не гірчать. Для кавомашини Dolce Gusto підходять усі стандартні капсули, головне брати ті, що з нормальним терміном зберігання.

4

tarassito074 пишет:

Так, погоджуюсь, краще брати онлайн і одразу запас. Ще порада перевіряйте цілісність упаковки при отриманні, бо бувають пом’яті капсули. Якщо любите щось м’якше, спробуйте Latte Macchiato або Vanilla, вони не гірчать. Для кавомашини Dolce Gusto підходять усі стандартні капсули, головне брати ті, що з нормальним терміном зберігання.

Я теж перейшов повністю на інтернет-замовлення. Найчастіше беру в Маудау, так як це вже перевірений часом магазин. Там великий вибір капсул Dolce Gusto https://maudau.com.ua/category/kava/typ … olce-gusto і регулярно оновлюються акції. Зручно, що можна фільтрувати за типом кави, об’ємом і брендом.
Рекомендую одразу дивитись розділ з наборами по кілька упаковок виходить дешевше, ніж брати по одній. Якщо замовляєте вперше, краще оформити доставку Новою поштою, бо кур’єр іноді затримує. А так кава свіжа, ароматна, приходить запаяна, дата виробництва в нормі.

https://i.imgur.com/9wjaEgB.png