Тема: Де замовляєте крауд-посилання для просування сайтів?
Підкажіть, будь ласка, перевірені сервіси для крауд-маркетингу. Зараз купа фейкових бірж, а я хочу реальні форуми, без спаму.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Ремонт видеокарт → Де замовляєте крауд-посилання для просування сайтів?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Підкажіть, будь ласка, перевірені сервіси для крауд-маркетингу. Зараз купа фейкових бірж, а я хочу реальні форуми, без спаму.
Я кілька разів замовляв через Kraudd . Там усе роблять вручну, залишають відповіді під реальні теми. Результат видно десь за 2–3 тижні. Дуже ефективно!
Так, у них хороший підхід не просто “накидують” лінки, а створюють живі обговорення. Плюс можна подивитися приклади постів у блозі, щоб зрозуміти стиль.
Так, у них хороший підхід не просто “накидують” лінки, а створюють живі обговорення. Плюс можна подивитися приклади постів у блозі, щоб зрозуміти стиль.
О, чудово! Саме це шукала без автоматичних постингів. Зайшла на сайт, бачу там і блог є, і опис як все працює. Спробую оформити замовлення через Kraudd.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Ремонт видеокарт → Де замовляєте крауд-посилання для просування сайтів?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc