1

Тема: Хлопці, хто користувався інтимними іграшками для чоловіків? Варто взаг

Питання, може, не зовсім звичне, але все ж. Нещодавно друг натякнув, що спробував якийсь чоловічий мастурбатор і каже, що це зовсім інший рівень відчуттів, ніж звичайно. Я раніше ніколи не задумувався про такі речі, чесно кажучи, навіть трохи скептично ставився. Але тепер цікаво: чи справді воно того варте? Чи не виглядає це дивно, якщо чоловік собі таке купує? Може, хтось має досвід і може поділитися, чи варто пробувати, і якщо так — з чого почати? Бо на сайтах купа моделей, і я взагалі не розумію, чим вони відрізняються.

2

Re: Хлопці, хто користувався інтимними іграшками для чоловіків? Варто взаг

Дарма соромишся — це все вже давно не табу. Я теж колись думав, що подібні штуки тільки “для жартів”, а потім спробував — і зрозумів, наскільки це реально якісна річ. Сучасні мастурбатори роблять з м’якого силікону, вони максимально схожі на натуральні відчуття, а ще мають різні текстури всередині, які дають зовсім інший рівень стимуляції. До того ж, це класний спосіб розслабитися, коли немає партнерки або просто хочеш урізноманітнити процес. Я б радив не гнатися за найдешевшими — краще вибрати щось середнього рівня, бо різниця у відчуттях величезна. І не парся, купують їх зараз усі, навіть ті, хто вголос не признається.

3

Дякую, ти, чесно, трохи змінив моє ставлення. А скажи, ти пробував різні види? Бо бачив, є просто з отвором, є якісь реалістичні, навіть ті, що нагадують частини тіла. Цікаво, чи є відчутна різниця між звичайним варіантом і тим, що має більш реалістичну форму. І як узагалі доглядати за ними? Бо я бачив, що деякі моделі знімні, інші — цільні, і там, напевно, є нюанси з чисткою.

4

Так, пробував кілька, то можу сказати — різниця дійсно є. Якщо хочеш щось максимально схоже на реальні відчуття, тоді подивись на мастурбатор попка https://lovezone.ua/vagini-masturbatori … ory-popky/  Це найпопулярніший формат серед чоловіків, бо зроблений так, щоб повністю імітувати інтимний контакт. Силікон м’який, еластичний, приємний на дотик, а всередині — спеціальні рельєфні канали, які створюють дуже природне тертя. Багато моделей мають анатомічно правильну форму, завдяки чому фіксується зручно й не ковзає під час використання. Деякі навіть із подвійною структурою — зовні м’які, а всередині щільніші, що додає реалістичності. Щодо догляду — усе просто: після використання промити теплою водою з м’яким милом і висушити, головне не використовуй агресивні засоби. Ще плюс — більшість моделей зараз роблять зі знімною вставкою, тож мити легко. Це реально крута річ, якщо хочеш щось нове, але без “перегинів”.

https://lovezone.ua/image/cache/webp/catalog/vagini/4/61325319360000-1-228x228.webp