1

Тема: Де зараз реально знайти гарбузові дитячі пюре?

Підкажіть, де зараз реально знайти гарбузові дитячі пюре з нормальним складом. В магазинах у нас суцільно цукор або лимонна кислота. Хочу для дитини натуральне, без зайвих добавок. У нас невелике місто, вибір обмежений, тому думаю про онлайн-замовлення. Але боюся нарватися на підробку або старий товар. Кому довіряєте?

2

Re: Де зараз реально знайти гарбузові дитячі пюре?

Я теж перейшла повністю на онлайн, бо в магазинах залишки. Головне дивитись на дату виготовлення, і щоб пюре не було в м’яких упаковках, бо там часто окислюється смак. Брала кілька разів різні бренди деякі псуються навіть до кінця терміну. Найкраще купувати там, де можна перевірити все перед оплатою і не треба брати цілу упаковку одразу.

3

Підтримую, з гарбузовими пюре треба бути уважним. Ми помітили, що в різних партіях навіть одного бренду може бути різниця в консистенції. Натуральне пюре завжди має яскравий рівномірний колір, без розшарувань. Якщо є вода зверху то вже не те. Я замовляв онлайн, бо доставка кур’єром прямо додому зручно, не стоїть у спеку в точках видачі. Але все одно треба читати етикетку й не вестись на «100% органік» без сертифікатів.

4

tarassito074 пишет:

Підтримую, з гарбузовими пюре треба бути уважним. Ми помітили, що в різних партіях навіть одного бренду може бути різниця в консистенції. Натуральне пюре завжди має яскравий рівномірний колір, без розшарувань. Якщо є вода зверху то вже не те. Я замовляв онлайн, бо доставка кур’єром прямо додому зручно, не стоїть у спеку в точках видачі. Але все одно треба читати етикетку й не вестись на «100% органік» без сертифікатів.

Я вже давно замовляю у інтернет-магазині Маудау, і чесно, він мене ще жодного разу не підводив. Пюре приходить свіже, банки запаковані ідеально жодної тріщини чи підтікання.
Там детально вказано склад, дата виготовлення, країна виробництва, усе прозоро. Гарбузові пюре https://maudau.com.ua/category/dytiachi … mak=garbuz брала різних брендів і українські, і європейські, усе відповідало опису. Дуже зручно, що можна одразу взяти набір із різними смаками, щоб дитина спробувала й не набридало одне й те саме.
Доставка швидка, навіть у невеликі міста приходить за день-два. Мені подобається, що вони не втюхують «акції» сумнівних брендів, як на інших сайтах, а дійсно тримають перевірених виробників. Пораджу брати там, бо це зручно, безпечно і якість гарантована видно, що магазин дбає про дитячі товари, а не просто продає все підряд.
https://i.imgur.com/HyclZg2.png