1

Тема: Досвід із SEO просуванням

Привіт усім! Хочу спитати у тих, хто реально займався seo просуванням для свого невеликого бізнесу. Я тільки починаю розбиратись, і хоч начиталась порад, але не можу зрозуміти, що дає найпомітніший результат на старті. Може, хтось підкаже, з чого краще почати, щоб не втратити час і зберегти позитивний настрій?

2

Re: Досвід із SEO просуванням

Мені дуже пощастило знайти професіоналів, коли я вирішила замовити seo просування https://seomarket.ua/services/seo-prosuvannya/  свого сайту. Раніше я витрачала купу часу на самостійні спроби, але результати були мінімальні. SEO Market підійшли до справи комплексно, врахували всі особливості мого бізнесу та створили індивідуальну стратегію. Вже через кілька тижнів я побачила реальний ріст позицій у пошукових системах, а трафік значно зріс. Особливо мене вразила увага до деталей та технічний аудит, який вони проводять. Тепер я розумію, що краще довіряти професіоналам, ніж витрачати свій час даремно. SEO Market точно знають, як зробити сайт помітним і прибутковим. Я рекомендую їх всім, хто хоче ефективно просувати свій бізнес.

3

Для невеликого бізнесу найважливіше на старті — отримати видимий результат без перевантаження і втрат часу.

4 (26.03.2026 10:06:43 отредактировано Faizov)

Я так розумію, сайт новий. Не поспішайте просувати його швидко, не використовуйте всі методики. Сайт перевірте, бо зараз якісь зміни відбулись, і гугл чи блокує, чи не знаю, що відбувається. Я сам не дуже вникав, бо розкручував сайт давній, вже на протязі багатьох років виділяю на SEO бюджет. Для закупки посилань обирайте кращі біржі посилань в Україні , де точно знають як такі інструменти працюють. Вам можуть порадити пакет послуг саме під ваш бізнес. Можна самостійно і не вникати у всі нюанси.