Тема: Дизайн спальні
Підкажіть зараз взагалі є якась мода на дизайн? Як облаштувати свою спальню? Чи варто гнатися за трендами чи купити те що мені подобається?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Дизайн спальні
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Підкажіть зараз взагалі є якась мода на дизайн? Як облаштувати свою спальню? Чи варто гнатися за трендами чи купити те що мені подобається?
Якщо хочеш — можеш гнатися за модою, але мудріше орієнтуватися на те, що реально подобається тобі й підходить під твій простір. Сьогодні в дизайні спальні популярні стилі як «теплий мінімалізм», натуральні матеріали та природні кольори — беж, «мокка», оливковий, дерев’яні фактури, спокійне освітлення і мінімум зайвих дрібниць. Але те, що зараз модне, може швидко змінитися, і якщо купиш меблі лише під тренд — може стати неактуальним за кілька років. Тому краще спиратись на власні відчуття: комфорт, зручність, затишок. Якщо хочеш — можна глянути красиві спальні меблі з класичним або сучасним дизайном в магазині Spalnia https://www.spalnia.com.ua/ua/product-c … taliya-ua/ щоб обрати гарнітур, який довго буде вписуватись у твій стиль. І ще: важливо врахувати розміри кімнати, зручність зберігання й якість матеріалів — це більш цінно, ніж “модно” чи “не модно”.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Дизайн спальні
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc