Тема: Орнаменти вишиванок
Дуже цікавлюсь українськими орнаментами. У кожному регіоні — свої, з власним настроєм і сенсами. А як обрати той, що пасує саме тобі? Чи це більше про естетику, чи справді про символіку?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Орнаменти вишиванок
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Дуже цікавлюсь українськими орнаментами. У кожному регіоні — свої, з власним настроєм і сенсами. А як обрати той, що пасує саме тобі? Чи це більше про естетику, чи справді про символіку?
Це завжди поєднання. Спочатку дивишся очима, але коли дізнаєшся сенси — сприймаєш глибше. Я довго не могла визначитися, поки не відкрила для себе підхід бренд VOVNA. У них орнаменти не просто “в красивих кольорах”, а з поясненням символіки, походження, змісту. Якщо хочеш зробити усвідомлений вибір, варто зазирнути в інтернет-магазин вишиванок . Я, наприклад, обрала буковинський мотив із елементами ромбів — і тільки згодом зрозуміла, як це відображає моє внутрішнє відчуття родини, дому й стабільності. Такий одяг ти вже не просто носиш — ти проживаєш його.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Орнаменти вишиванок
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc