xtrance1991 пишет:Мій досвід з рідинами для pod систем показав, що смак може дуже відрізнятися навіть у рідин зі схожими описами. Я пробував фруктові, кремові та ментолові, і кожна категорія мала свою особливість у відчуттях. Найбільше для мене спрацювали рідини з більш високим PG, вони дають чіткіший смак і краще працюють у невеликих pod. Після кількох проб я знайшов декілька смаків, які регулярно використовую, бо вони поєднують насиченість з комфортом при вдиху.
Що стосується рідин для pod систем https://bambuk.org/liquid-pod/ я вже досить давно підбираю оптимальні варіанти і маю власний підхід. Знаю, що якість рідини це не тільки смак, а й те, як вона працює саме у твоїй pod системі: чи не забиває котушку, чи не викликає сухого горіння і чи дає стабільну кількість пари. Я зазвичай замовляю рідини у Bambuk, бо там великий вибір смаків і чіткі описи складових, що дуже допомагає обрати не «на око», а зі знанням справи.
У мене є кілька улюблених смакових профілів: легкі фруктові для дня, насичені десертні для вечора та м’ятні для коли хочеться освіження, і всі вони чудово працюють у моїй pod системі саме завдяки гарному балансу VG/PG. Також я звертаю увагу на рівень нікотину, бо для pod систем краще підібрати такий, що точно відповідатиме твоїм потребам, щоб не було зайвого печіння чи слабкого ефекту. І я завжди перевіряю відгуки перед покупкою, щоб переконатись, що інші користувачі не мали проблем із витоками або передчасним виходом рідини з ладу.