Тема: Стоматологічне обладнання
Хочу придбати стоматологічне обладнання та матеріали, але не знаю, куди звернутися. Порадьте, будь ласка, перевірені компанії чи магазини, де все якісне, адекватні ціни та швидка доставка.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Стоматологічне обладнання
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Хочу придбати стоматологічне обладнання та матеріали, але не знаю, куди звернутися. Порадьте, будь ласка, перевірені компанії чи магазини, де все якісне, адекватні ціни та швидка доставка.
Коли я вирішувала, де придбати стоматологічне обладнання та матеріали для кабінету, довго вагався між постачальниками, але зупинився на TexMed — і не пожалкувала. Замовляла установку та витратні матеріали: все прийшло вчасно, добре упаковане та повністю відповідало опису. Ціни адекватні, каталог великий, можна швидко підібрати те, що потрібно саме вашому кабінету. Особливо сподобався сервіс — менеджери ввічливо консультують і допомагають з вибором, оформлення просте, доставка оперативна.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Стоматологічне обладнання
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc