alexomask9 пишет:Через час завжди з’являється розуміння, що було зроблено правильно, а що ні. Якби ви зараз облаштовували спальню з нуля, які рішення змінили б? Думаю, такі поради дуже цінні для тих, хто тільки планує ремонт.
Це точно, ремонт у спальні — це завжди історія про те, як ми вчимося на власних помилках. Якби мені довелося починати усе з чистого аркуша, то першим ділом треба було інакше розпланувати електрику. Ці вічні подовжувачі за ліжком, бо не вистачило пари розеток біля тумбочок — справжній головний біль. І ще одне: не купувати темну підлогу, бо кожна ворсинка на ній виглядає як трагедія.
Щодо меблів, то раніше здавалося, що можна зібрати спальню по частинах: там ліжко, там комод. Але з часом розумієш, що коли речі з різних серій, вони часто «конфліктують» між собою за відтінком чи фактурою. Зараз є готові гарнітури, де все вже підігнано за стилем. До речі, якщо хочеться чогось справді добротного і щоб виглядало як у кіно, можна придивитися, які зараз пропонують турецькі спальні https://www.spalnia.com.ua/ua/product-c … ki-spalni/ там дуже класна фурнітура і м'які узголів'я, які додають того самого затишку, якого часто не вистачає в мінімалізмі.
Ще одна порада — не економте на матраці заради красивого каркаса ліжка. Каркас бачать гості, а вашу спину «бачить» матрац щоночі. І обов'язково продумуйте прохідні вимикачі світла, щоб не вставати з теплого ліжка, коли забули вимкнути основну люстру. Це такі дрібниці, які реально роблять життя комфортним.