Тема: Ботокс для волосся
Замовляла холодний ботокс для волосся в інтернет-магазині професійної косметики Brazil-Prof після довгих сумнівів, бо волосся було у жахливому стані: сухе, ламке, після фарбування та постійного використання фена https://kyiv.info/article/kholodnyy-bot … protsedury З першого ж нанесення я зрозуміла, що не помилилася з вибором. Засіб має приємну текстуру, легко розподіляється по пасмах і зовсім не обтяжує волосся. Уже після процедури волосся стало значно м’якшим, з’явився живий блиск, який я не бачила кілька років. Окремо хочу відзначити ефект накопичення: після кількох застосувань кінчики перестали сіктися, волосся виглядає доглянутим навіть без укладки. Магазин Brazil-Prof приємно здивував швидкою доставкою, надійною упаковкою та детальним описом товару. Відчувається, що це справді професійний продукт, а не чергова «мас-маркет» обіцянка. Тепер цей холодний ботокс став обов’язковою частиною мого домашнього догляду, і я щиро рекомендую його всім, хто хоче повернути волоссю здоровий вигляд без салонних витрат.