1

Тема: Де почитати про користь часнику без міфів і крайнощів

Доброго дня. Я давно читаю форум і знаю, що тут часто радять хороші джерела інформації. Зараз зацікавила тема користі часнику, але в інтернеті складно відрізнити нормальний матеріал від відвертого перебільшення. Хочеться знайти щось у форматі спокійного пояснення: що саме корисного в часнику, як його краще вживати і кому він може не підійти. Якщо маєте перевірені сайти, блоги лікарів або просто якісні статті — буду дуже рада рекомендаціям і вашій думці.

2

Re: Де почитати про користь часнику без міфів і крайнощів

Сайт «Здоровʼя та відпочинок» я відкрив для себе випадково, але тепер регулярно повертаюся до нього, коли шукаю перевірені поради. Мені імпонує підхід авторів, які не навʼязують, а діляться тим, що реально використовують у власному житті. Тут багато тем про баланс між здоровʼям і відпочинком, що для мене дуже актуально. Стаття про часник http://health.net.ua/?page_id=143  стала однією з найцікавіших, бо цей продукт я вживаю постійно і давно цікавився його властивостями. Інформація подана структуровано і зрозуміло, без зайвих обіцянок і перебільшень. Після прочитання зʼявилося бажання ще уважніше ставитися до свого раціону. Раджу ознайомитися з цим сайтом усім, хто цінує чесний досвід і корисний контент.

3

Re: Де почитати про користь часнику без міфів і крайнощів

О ! дякую. а  то міфів  і легенд багато, а  правду  не  завжди  можна  дізнатись