Тема: Косметика

Вже давно думаю, де краще замовляти професійну косметику, бо хочеться не разової покупки, а нормального догляду, який працює на дистанції. Важливо, щоб це було місце з адекватним вибором, зрозумілими продуктами і без відчуття, що тобі пропонують щось навмання.

2 (06.02.2026 01:12:09 отредактировано valetka583)

Re: Косметика

Я для себе це питання закрила після першого ж замовлення в інтернет-магазин SkinTet , бо покупка там залишила дуже приємне враження. Замовляла кілька позицій для догляду, користуюся вже не перший тиждень і реально бачу, що шкіра стала більш доглянутою, рівною і без дивних реакцій. Особливо сподобалося, що косметика не «б’є» по шкірі різко, а працює м’яко і поступово, створюючи відчуття стабільності. Зараз це той магазин, куди заходиш без сумнівів, бо вже знаєш, що результат буде.

3

а я вот  для волос ищу качественную как раз косметику

4

Обираючи собі якісну косметику, я нещодавно замовила шампуні проти випадіння волосся  DSD de Luxe тут через каталог робила замовлення, на сайті приємний вибір, та головне, що такого шампуня треба не багато, щоб якісно вимити волосся, та позбавитись самої проблеми