Тема: Дитячий відпочинок у Києві

Хтось не підкаже, який дитячий розважальний центр у Києві реально вартий уваги для дітей 4–7 років? Щоб ігрові зони були цікаві, і персонал уважний, і батьки могли трохи відпочити. Бачила кілька варіантів, але хочеться реально перевірених, де дітям буде весело цілий день.

2

Re: Дитячий відпочинок у Києві

Як мама двох активних дітей, я завжди шукаю місце, де вони зможуть весело й безпечно провести час, і для нас справжнім відкриттям став дитячий розважальний центр https://neopolis.respublikapark.com.ua/  Neopolis у Києві. Це величезний простір, продуманий до дрібниць, де кожна зона наповнена яскравими емоціями та цікавими активностями. Мені сподобалося, що атракціони сучасні, різноманітні та розраховані на різний вік, тому і молодший син, і старша донька були однаково захоплені. Персонал уважний, завжди допоможе та підкаже, що додає спокою батькам. У центрі чисто, просторо та дуже атмосферно, відчувається турбота про комфорт гостей. Діти не хотіли йти додому, а це для мене найкращий показник якості. Тепер радимо Neopolis усім знайомим, бо це місце, де дитинство стає ще яскравішим.