Тема: Хочу замовити дизайн інтер'єру

Хочу оновити інтер’єр у квартирі й замислився про повноцінний дизайн-проєкт, але зовсім не розумію, яку будівельну компанію краще обрати. Знайомі радять шукати тих, хто займається не тільки дизайном, а й контролює реалізацію ремонту, бо інакше потім майстри роблять усе по-своєму. Хотілося б знайти команду, яка допоможе з плануванням, підбором матеріалів, освітленням і загальною концепцією, щоб квартира виглядала сучасно та зручно для життя.

2

Re: Хочу замовити дизайн інтер'єру

Коли ми робили ремонт у будинку, теж довго шукали, кому доручити дизайн інтер’єру. Спочатку дивилися окремих дизайнерів, але потім зрозуміли, що зручніше працювати з компанією, яка бере на себе весь процес. У результаті звернулися до CCG Development — натрапили на їхній сайт https://www.ccg.ua/dyzajn-interyeru/ і вирішили проконсультуватися. Найбільше сподобалося, що вони детально розбирають потреби клієнта: як використовується простір, який стиль подобається, який бюджет. Після цього пропонують кілька варіантів планування і роблять візуалізацію, щоб можна було побачити майбутній результат ще до початку ремонту. У нашому випадку вони також допомогли з підбором матеріалів і меблів, що значно зекономило час. Робота була організована чітко, усі питання вирішувалися швидко, а дизайн вийшов дуже стильний і водночас практичний. Тому якщо стоїть питання, до кого звернутися за дизайном інтер’єру, я б радив придивитися до CCG Development, у них досить професійний підхід і гарне портфоліо.