xtrance1991 пишет:Перед покупкою вейпа потрібно враховувати кілька важливих факторів. Перше, на що варто звернути увагу — це тип вейпа: для початківців найкраще вибирати под-системи, оскільки вони простіші у використанні і обслуговуванні. У под-системах зазвичай використовуються одноразові картриджі, що робить процес заправки і заміни рідин простим. Якщо ж ти хочеш більше контролю над процесом, можна вибрати вейп з баком, де ти самостійно заправляєш рідину. Друге — це потужність. Для новачка не потрібно вибирати пристрій з високою потужністю. Ідеально для початку вибирати моделі до 30 ватт, що дозволить насолоджуватись паром без зайвого перегріву або надмірної витрати рідини. Останнє, на що варто звертати увагу — це тип рідини, яку ти хочеш використовувати. Нікотинові солі підходять для под-систем, тоді як для вейпів з баком можна використовувати рідини з різними пропорціями PG/VG для отримання різного смаку та кількості пари.
Коли я вибирав свій перший вейп, я не знав, на що звертати увагу, і робив кілька помилок. Спочатку, я купив вейп з великою потужністю і великим баком, сподіваючись, що це дасть мені більше пари і кращий смак, але насправді все виявилось не так. Для новачка важливо починати з чогось простого. Я купив картридж для хрос 5 на https://bambuk.org/kartrydzh-vaporesso- … corex-3.0/ кілька місяців тому. Що я зрозумів: для початку ідеально підійдуть моделі з більш компактним розміром і потужністю до 50 ват.
Потужність на 50 ватт дає хорошу кількість пари без перегріву пристрою. Важливо ще звернути увагу на тип картриджів — у моїй моделі картриджі легко замінюються, і я можу використовувати різні рідини. Однак один момент: якщо хочеш більший контроль за смаком і паром, обирай модель з регулюванням потужності. Окрім того, при виборі рідини звертай увагу на співвідношення PG/VG, оскільки це впливає на кількість пари і смак. Рідини з високим вмістом VG дають більше пару, але менш інтенсивний смак, а рідини з високим вмістом PG — більший смак, але менше пари. Тому важливо визначитись з типом рідини до того, як купити вейп.