Тема: Фототехніка
Працюю фотографом на фрилансі і часто знімаю на відкритому повітрі, тому нейтрально-сірі ND-фільтри для мене — це не просто додатковий аксесуар, а справжній робочий інструмент. Останній фільтр вирішив придбати в інтернет-магазині фототехніки PYN, оскільки чув про нього хороші відгуки від колег https://www.pyn.com.ua/svetofiltry/nejt … rye-filtry Після першого знайомства з сайтом стало зрозуміло, чому його радять: асортимент великий, описи товарів докладні, а сам процес замовлення максимально простий. Я вибрав ND-фільтр, який підходить для портретної зйомки при яскравому сонці, щоб можна було працювати з відкритою діафрагмою. Доставка прийшла швидко, фільтр був добре запакований і виглядав дуже якісно. Під час роботи він показав себе відмінно: рівномірно зменшує кількість світла, не змінює кольори та не впливає на деталізацію кадру. Завдяки цьому я зміг отримати гарне розмиття фону навіть у сонячну погоду, що раніше було складніше зробити. Приємно, коли покупка повністю виправдовує очікування. Тепер цей магазин став одним із тих, де я регулярно дивлюся новинки фототехніки.