1

Тема: Смачне свято без зайвих турбот в Івано-Франківську - мій досвід

Всім доброго дня! Хочу поділитися досвідом організації ювілею, який ми святкували нещодавно. Оскільки захід проходив у приватному будинку в Івано-Франківську, ми шукали команду, яка зможе взяти на себе всі турботи щодо столу — від розробки меню до сервірування та обслуговування. Після вивчення місцевих пропозицій ми зупинили свій вибір на компанії, яка називається Servizio.

Що мені найбільше подобається в роботі команди Servizio, так це їхня здатність перетворити будь-яку локацію на справжній ресторан. Ми замовляли у них комплексний кейтеринг з акцентом на м'ясні страви та холодні закуски. Кухарі перевершили всі очікування: м'ясо було ідеальним, а закуски мали дуже сучасний та апетитний вигляд. Дуже зручно, що вони забезпечують повний цикл обслуговування — нам не довелося думати ні про посуд, ні про прибирання після гостей. Все пройшло на найвищому рівні, пунктуально та професійно. Якщо ви плануєте подію в Івано-Франківську і хочете дійсно якісний сервіс, щиро рекомендую: https://servizio.com.ua/