1

Тема: Чи реально вилікувати алергію частотами

Всім привіт. Вже замучилася зі своєю сезонною алергією на пилок, таблетки допомагають слабко і від них хочеться тільки спати. Ніякі спреї не дають полегшення, тільки слизову носа псують і викликають залежність. Чула про методи лікування частотами, які нібито допомагають організму перестати реагувати на алергени. Хто пробував таке, чи реально це допомагає забути про соплі та сльози? Розкажіть про свій реальний досвід такої незвичної терапії.

2

Re: Чи реально вилікувати алергію частотами

Привіт. Я сама роками страждала від амброзії, поки не відкрила для себе біорезонанс у сучасному медичному центрі. Суть методу в тому, що на організм впливають спеціальними частотами, які нейтралізують хибну реакцію імунітету. Це зовсім не боляче, ти просто сидиш у навушниках і відпочиваєш під час сеансу, поки прилад працює. Після першого курсу я вперше за 10 років змогла спокійно гуляти в парку в період цвітіння без пігулок. Більш детально про те, як працює цей метод, подивіться тут: біорезонансна терапія https://www.altimed.net/uk/service/bior … -terapiya/ , там усе доступно розписано. Це реально рятує печінку від хімії і дає тривалий результат на весь сезон, а не просто прикриває симптоми. Головне почати лікування трохи заздалегідь, щоб організм встиг переналаштуватися на правильний ритм. В клініці лікарі дуже уважні, вони підбирають частоти індивідуально під твій тип реакції та стан. Жодних побічних ефектів я на собі не відчула, тільки дихати стало набагато легше і сил додалося.

3

Re: Чи реально вилікувати алергію частотами

Ого, дихати вільно в період цвітіння без таблеток — це просто мрія для мене зараз! Дякую, що поділилися досвідом, це звучить дуже обнадіює і цілком безпечно. Обов'язково прочитаю статтю за посиланням і запишуся на консультацію.