Тема: Який кормоизмельчитель краще для домашньої птиці?
Маю невелике господарство і хочу самостійно готувати корм для курей. Хочу, щоб зерно добре подрібнювалося, але не знаю, який тип корморізки краще вибрати.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Обсуждение работы форума. → Який кормоизмельчитель краще для домашньої птиці?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Маю невелике господарство і хочу самостійно готувати корм для курей. Хочу, щоб зерно добре подрібнювалося, але не знаю, який тип корморізки краще вибрати.
Для домашньої птиці оптимально використовувати молоткову систему, бо вона добре подрібнює зерно та кукурудзу. Важливо звертати увагу на потужність двигуна і кількість сит, так можна регулювати розмір помолу. Я придбав корморізку з 2500 Вт потужності, чотирма сітами різного розміру і металевим бункером, працює стабільно, легко подрібнює зерно, кукурудзу і навіть початки. Варіанти можна подивитися тут https://skvagina.com.ua/instrument/kormorezki/
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Обсуждение работы форума. → Який кормоизмельчитель краще для домашньої птиці?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc