Тема: Які грилі підходять для дачі?
Планую купити гриль для дачі, щоб готувати на вихідних. Але не знаю, які моделі надійні і практичні для регулярного використання.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Обсуждение работы форума. → Які грилі підходять для дачі?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Планую купити гриль для дачі, щоб готувати на вихідних. Але не знаю, які моделі надійні і практичні для регулярного використання.
Я купив свій гриль саме для дачі і одразу хотів щось, що працюватиме довго без проблем. Weber чудово справляється з такими задачами, він досить потужний, і в нього хороші матеріали, що не прогинаються під жаром та навантаженнями.
У мене був досвід з дешевим грилем перед Weber, він швидко втратив форму і почав давати нерівномірний жар. З Weber усе навпаки: довго тримає температурний режим, легко чиститься і не боїться частого використання. Коли я вибирав свій, переглядав всі моделі і порівнював їх тут https://grillpoint.com.ua/ua/weber. Це допомогло мені зрозуміти, який саме варіант краще для моїх потреб.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Обсуждение работы форума. → Які грилі підходять для дачі?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc