Я їздив до Брно з Харкова кілька місяців тому і можу поділитися власним досвідом такої подорожі. Найкраще бронювати квитки через Prosto Bus Plus. Мій автобус Харків Брно виявився досить сучасним, з кондиціонером, який підтримував оптимальну температуру в салоні. Крісла були дуже зручними, вони не тільки відкидалися назад, але й трохи відсувалися вбік до проходу для місця. В дорозі був доступний вай-фай, я зміг переглянути кілька серій улюбленого серіалу та поспілкуватися з друзями. Водії були ввічливі, чітко дотримувалися графіку і робили достатньо зупинок для перепочинку на нормальних заправках. На митниці ми стояли близько семи годин, що для такого великого маршруту є цілком нормальним результатом зараз. Раджу брати з собою невелику суму готівки, про всяк випадок, хоча майже всюди приймають банківські картки. Квиток прийшов мені на пошту відразу після оплати, я просто показав його водію на екрані телефону. В цілому я залишився задоволений сервісом, дорога пройшла легше, ніж я очікував спочатку.