1 (23.04.2026 09:45:17 отредактировано xtrance1991)

Тема: Які жироспалювачі реально дають результат?

Хто реально щось робоче пробував з жироспалювачів? Вже місяць на дефіциті, вага стала і ні туди, ні сюди. Дивлюся на всі ці банки в шопах, очі розбігаються, а викидати гроші на пустий карнітин не хочеться. Треба щось, що дасть поштовх метаболізму або хоч апетит прикрутить, бо вечорами на стіни лізу від голоду. Порадьте з власного досвіду, що не фуфло.

2

Re: Які жироспалювачі реально дають результат?

Скажу чесно, більшість того, що продають, це просто дорогий кофеїн з гарною етикеткою. Я перепробував купу всього, від дешевих до преміальних комплексів. Реально працює тільки те, де є нормальна доза безводного кофеїну або екстракту зеленого чаю. Вони трохи бадьорять і дають енергію на тренуванні, за рахунок чого більше спалюєш. Все інше типу карнітину чи CLA на мені взагалі ніяк не відгукнулося, гроші на вітер.

3

А що нарахунок йохімбіну скажеш? Багато де пишуть, що він прямо топить "впертий" жир на животі та боках. Я колись брав комплексний препарат, то серце калатало так, що думав вистрибне, і тривога якась дика була. Це нормальна побочка чи я з дозою переборщив? Боюсь знову таке купувати, але якщо воно реально допомагає дотиснути останні кілограми, то може варто спробувати ще раз, тільки обережніше.

4

Йохімбін штука специфічна, від нього часто буває такий стан, ніби перепив міцної кави. Це стандартна реакція центральної нервової системи, тому краще починати з малих порцій. Якщо шукаєш перевірені варіанти, то на BioSynthra https://biosynthra.store/zhyrospaliuvachi/ представлені бренди з робочим складом. Головне пам'ятай, що будь-який стимулятор дає лише до 10 відсотків результату.
Основне це все одно твій дефіцит калорій і постійна активність. Добавки просто допомагають менше хотіти їсти і дають драйв на кардіо, коли вже зовсім сил немає.
Не бери відразу "ядерні" суміші, краще чистий кофеїн або м'які комплекси на рослинній основі. Дивись на склад, щоб не було зайвого сміття, і завжди тестуй мінімальну дозу в перший день.

https://i.postimg.cc/J4vb6B8M/image.png