1

Тема: Газоблок перегородковий — де брати, щоб не вийшло “як завжди”?

Привіт усім! Питаю як людина, яка вже один раз «попала» з будматеріалами. Потрібен перегородковий газоблок, і тепер дуже обережно підходжу до вибору постачальника. Може, хтось підкаже перевірені місця, де реально приходить те, що замовляєш, без кривих блоків і дивної якості? Цікавить саме ваш досвід, бо рекламі вже не дуже довіряю. Буду вдячний за будь-які поради!

2

Re: Газоблок перегородковий — де брати, щоб не вийшло “як завжди”?

Як приватний інвестор у нерухомість, я завжди аналізую не лише вартість, а й довгострокову ефективність матеріалів. Мені важливо, щоб будівля була енергоефективною і не потребувала додаткових витрат у майбутньому. Саме тому я звернув увагу на блок СТ 600х300х200 C2,5 D500 F50 https://gazobeto.kovalska.com/productio … 5-D500-F50  який поєднує міцність і теплоізоляційні властивості. У процесі будівництва він показав себе стабільно і без проблем. Також він дозволяє швидко зводити великі об’єми стін без втрати якості. Я вважаю це хорошим вибором для інвестиційних проєктів. У результаті об’єкт виходить сучасним і економічно вигідним.