Після затяжних весняних дощів я вирішив серйозно взятися за благоустрій території навколо свого автосервісу, тому що постійні калюжі біля воріт дратували клієнтів і створювали загрозу падіння. Мій прораб порадив не робити звичайну вимощення з ухилом, а одразу закласти системний дренаж, щоб вода йшла в спеціально призначене місце. Я почав шукати комплектуючі в інтернеті і натрапив на сайт "Промислово-будівельної групи Ковальська", де мене дуже зацікавив якісний лоток водовідвідний https://shop.kovalska.com/drainage-tray/ з важкого бетону, розрахований на навантаження до 40 тонн. Плюс виявилося, що лотки оснащені металевими решітками, які не зсуваються при проїзді вантажівок, і мають протиковзке насічка. Ми зробили замовлення з доставкою прямо на об'єкт, і машина приїхала точно в призначений час, все було запаковано в стрейч-плівку, без жодних скронів. Монтаж виявився простим, як конструктор: лотки ставали на пази, замки фіксувались, і за день ми облаштували 60 метрів водовідведення. Зараз після дощу майданчик сухий за лічені хвилини, клієнти помітили порядок і часто хвалять, що я подбав про комфорт, а я радію, що не змарнував гроші.