Тема: Гідрофобізатор для бетону — як не помилитись з вибором?

Доброго дня всім! Займаюсь зараз невеликим ремонтом у дворі, і майстер порадив обробити бетон гідрофобізатором, щоб не тягнув вологу і не кришився з часом. Але я, чесно кажучи, трохи розгубився серед всіх цих варіантів. Підкажіть, хто вже мав досвід — на що реально варто дивитись при виборі? Чи є різниця між дешевими і дорогими засобами, і де краще купувати, щоб не попасти на щось неякісне? Буду вдячний за поради від тих, хто вже проходив цей етап

2

Re: Гідрофобізатор для бетону — як не помилитись з вибором?

Довго мучився з парканом із бетонних блоків на дачі – після кожного дощу він темнів, набухав, а взимку починали сипатися краї через намокання та мороз. Перепробував різні просочення від невідомих брендів, але толку було мало. Колега порадив зайти на сайт Gidrofob і не економити на якості. Я так і зробив, і придбав там чудовий гідрофобізатор для бетону марки FOB-F7 за дуже приємною ціною. Чесно кажучи, очікував гіршого, але після нанесення побачив магію: вода перестала вбиратися взагалі, котиться кульками як по склу. Тепер після зливи паркан виглядає сухим вже за п'ять хвилин, а про сколі та грибок я забув. При цьому ґрунт не заливає, бо вся волога стікає прямо в дренажні канавки. Дуже задоволений, що звернувся саме в магазин Gidrofob, порадувала швидка доставка по Україні та детальна інструкція. Всім своїм знайомим будівельникам тепер рекомендую тільки цей засіб, бо бетон став вічним, а настрій від роботи піднявся. Економія на ремонті колосальна, і я нарешті можу спати спокійно, не боячись весняного танення снігів.