1

Тема: Як відправити посилку

Мені потрібно відправити невеликий пакунок подрузі в інше місто, але я ніколи раніше не користувалася поштоматами на відправку. Чи складно це зробити самостійно? Чи потрібно якось заздалегідь готувати документи, чи все можна оформити прямо біля термінала в додатку?

2

Re: Як відправити посилку

Не хвилюйтеся, це насправді набагато зручніше, ніж стояти в черзі у відділенні. Я сама нещодавно вперше спробувала такий спосіб відправки. Мені дуже допомогла покрокова інструкція, як самостійно відправити посилку через поштомат, яку я знайшла на порталі Trendy https://trendy.org.ua/tehnologiyi-i-gad … truktsiya/ . Там усе розписано дуже зрозуміло, від створення накладної в додатку до моменту, коли відкривається комірка. Головне — надійно запакувати річ вдома. Завдяки порадам із Тренди я все зробила за дві хвилини без допомоги оператора. Тепер користуюся тільки поштоматами, бо це можна зробити навіть ввечері біля дому. Подивіться статтю на сайті, там є відповіді на всі питання про габарити та оплату. Все у вас вийде з першого разу!