1

Тема: Лікар кишечника як називається

Чоловіки, підкажіть, будь ласка, хто стикався. Уже кілька тижнів є дискомфорт після їжі, інколи здуття і дивні відчуття в животі. Хотів записатися до спеціаліста, але зрозумів, що навіть не знаю нормально, лікар кишечника як називається. Спочатку думав, що це гастроентеролог, але знайомий каже, що можуть направити ще до інших лікарів. Не люблю ходити по десять разів у різні кабінети, тому хочу одразу записатися правильно. Може, хтось проходив через подібне і підкаже, до кого краще звернутися на старті? Цікавить саме нормальний людський досвід, а не сухі статті з інтернету.

2

Re: Лікар кишечника як називається

Коли в мене почалися проблеми з травленням і постійний дискомфорт у животі, я довго не могла зрозуміти, до кого звертатися. Навіть шукала в інтернеті, лікар кишечника як називається https://amby.com.ua/blog/xto-takii-prok … vin-likuje  бо хотілося знайти дійсно хорошого спеціаліста без довгих очікувань і черг. Подруга порадила звернутися в AMBY у Дніпрі, і це було дуже правильне рішення. У клініці все організовано сучасно, від запису до консультації проходить мінімум часу. Лікар уважно вислухав мої скарги, призначив необхідну діагностику та все пояснив простою мовою без складних термінів. Дуже сподобалося, що в центрі є сучасне обладнання, а результати обстежень можна отримати швидко. Окремо хочу відзначити ввічливість персоналу та комфортну атмосферу, бо для мене це теж важливо. Після лікування самопочуття значно покращилося, тому тепер рекомендую AMBY знайомим, хто шукає хорошу клініку з адекватними цінами та професійними лікарями.