1

Тема: Страхування вантажу в Україні

Доброго дня всім. Я чоловік, займаюсь перевезеннями по Україні вже кілька років, і останнім часом все частіше думаю про страхування вантажу. Підкажіть, хто реально оформлював такі поліси не «для галочки», а щоб у випадку форс-мажору дійсно можна було отримати компенсацію? Цікавить, як швидко проходить виплата, чи є підводні камені в договорах, і чи страхують дрібні перевезення так само нормально, як великі партії. Буду вдячний за реальні приклади з досвіду, бо інформації багато, але хочеться почути живі відгуки від людей, які вже з цим стикалися на практиці.

2

Re: Страхування вантажу в Україні

Як людина, яка працює у сфері логістики вже багато років, можу сказати, що вибір надійного страховика критично важливий для спокою бізнесу. У моєму досвіді особливо позитивно себе показала страхова компанія «ІНГО», яка має понад 30 років досвіду на ринку та дійсно розуміє потреби клієнтів. Страхування вантажу в Україні https://ingo.ua/services/logistichni-ri … -vantazhiv з їхньою допомогою стало набагато простішим і прозорішим процесом, без зайвої бюрократії та складних умов. Ми страхуємо як внутрішні, так і міжнародні перевезення, і завжди відчуваємо впевненість у захисті товару. Приємно, що команда швидко реагує на запити і допомагає вирішувати будь-які питання. Окремо хочу відзначити, що виплати у разі страхових випадків проходять чітко та без затримок, що зараз велика рідкість. Завдяки такому підходу бізнес працює стабільніше, а партнери більше довіряють нашим процесам. Тому можу впевнено рекомендувати «ІНГО» як надійного партнера у сфері страхування вантажів.