1

Тема: Проблеми з зубами. До кого піти у Чернівцях?

Всім привіт. Проблема с зубами застала зненацька, розвалилася стара пломба на нижній сімці, стінки майже немає. Реально стрьомно йти навмання, бо один раз вже так полікували, що довелося корінь видаляти. Хто зараз у Чернівцях нормально робить капітальне відновлення анатомії зуба фотополімерами і не дере три шкури? Поділіться перевіреними контактами лікаря. Що думаєте про кабінети у центрі?

2

Re: Проблеми з зубами. До кого піти у Чернівцях?

Співчуваю, відновлювати зруйновані стінки треба вміти, тут потрібен нормальний спец із реставрацій. Раджу шукати не просто за вивіскою клініки, а йти саме на конкретного лікаря з хорошою репутацією. Обов'язково дивись, щоб лікар робив ізоляцію кофердамом, інакше нова реставрація довго не протримається через вологу. У Чернівцях є нормальні приватні кабінети, де роблять надійно.

3

Дякую за пораду щодо кофердаму, тепер точно буду звертати на це увагу при виборі. Мені якраз і хочеться знайти лікаря, який працює акуратно, за сучасними протоколами і не спішить швидше виставити рахунок. Підкажи, а в кого саме ти лікувався, які координати залишилися? Можеш скинути прямі контакти або лінк на сторінку спеціаліста? І як там зараз із чергою, реально потрапити на прийом протягом кількох днів, бо дірка велика, язик постійно чіпляється і боляче їсти?

4

При великих руйнуваннях головне перевірити, чи живий нерв, тому перед реставрацією обов'язково роблять прицільний знімок. Мене з подібною проблемою буквально врятувала приватний дантист Анастасія Крістодол https://mobicard.com.ua/card/kristodol
комфортно, пломба сидить як рідна, за колір взагалі мовчу, бо переходу взагалі не видно. Запишись до неї спочатку просто на консультацію, щоб оцінити ситуацію. Всі актуальні номери та месенджери є на її мобільній візитці за лінком, пиши туди напряму.

https://i.postimg.cc/VN0k2sRN/Skrinsot-20260531-235401.jpg