Тема: Очищення лімфи та детокс після ліків

Привіт усім. За останній рік прийняла дуже багато різних ліків та антибіотиків через хвороби, тепер шкіра стала землистого кольору і постійна тошнота зранку. Відчуваю, що печінка та лімфа просто перевантажені хімією і не справляються з виведенням продуктів розпаду. Хочу пройти потужний, але безпечний детокс без жорстких дієт та голодувань. Підкажіть, які апаратні методи чи процедури чистки реально працюють у Києві?

2

Re: Очищення лімфи та детокс після ліків

Привіт. Після агресивної медикаментозної терапії організму дійсно потрібна термінова допомога у виведенні прихованих токсинів з міжклітинного простору. Звичайні сорбенти з аптеки туди просто не дістають, треба запускати глибокий лімфодренаж та клітинне очищення тканих частотами. Мені після затяжної пневмонії дуже допомогла спеціальна апаратна чистка, яка активує природні видільні функції органів без нових таблеток. Почитати про механізм цього безпечного очищення можна на сайті: Алтімед пропонує ефективні програми детоксу на хвильовому рівні для кожного пацієнта. Під час сеансу ти абсолютно нічого неприємного не відчуваєш, просто сидиш і відпочиваєш у затишній обстановці під наглядом профі. У мене шкіра помітно посвітлішала вже на п'ятий день курсу, і ця нудота по ранках повністю припинилася. В центрі в Києві дуже приємні лікарі, вони складають схему очищення саме під твою поточну інтоксикацію після швидкого тесту.

3

Re: Очищення лімфи та детокс після ліків

Дякую за пораду про лімфодренаж частотами, землистий колір обличчя та важкість у боці мене вже просто змучили останнім часом. Рада, що цей метод діє на глибокому рівні міжклітинного простору і безпечний для печінки. Обов'язково запишуся на курс.