1

Тема: Мітсубісі L200

Це, мабуть, найнезвичайніший відгук — бо я купувала авто як подарунок чоловікові на день народження. Він давно мріяв купити Мітсубісі L200 https://mitsubishi-arma.com.ua/ut-l200 але все відкладав. Я вирішила зробити сюрприз.
Зателефонувала в Арма Моторс і одразу пояснила ситуацію — що це сюрприз, що я сама в пікапах не дуже розуміюсь, і що мені потрібна допомога. Менеджер Тетяна поставилась до цього абсолютно серйозно і з ентузіазмом. Ми разом обговорили: чим займається чоловік, які у нього потреби, що він казав про L200 раніше. На основі цього вона порекомендувала конкретну комплектацію і колір.
Я приїхала подивитись наживо — авто справді виглядає серйозно і потужно, я б сама злякалась їздити. Оформила документи на себе, заплатила. Тетяна навіть допомогла придумати як красиво вручити — запропонувала прив'язати бант і зробити фото для сюрпризу прямо в салоні.
Чоловік був у шоці — у хорошому сенсі. Перше що сказав: "де ти брала, це офіційний?". Офіційний, з повною гарантією, з документами. Вже пів року їздить і хвалить і авто, і мене. Рекомендую Арма Моторс навіть для нестандартних ситуацій — там вміють допомогти.