Тема: Моє нове авто

Привіт всім. Нещодавно взяв нове авто і зараз якраз займаюсь оформленням страховки.

Є дешевші поліси, є дорожчі з розширеним покриттям, плюс ще онлайн-оформлення і офіси страхових.

Підкажіть, як ви зазвичай робите: берете мінімальну страховку “щоб було”, чи одразу нормальний варіант з більшим покриттям? І де вам зручніше оформлювати - через сайт, у страховій чи через посередників?

2

Re: Моє нове авто

alexomask9 пишет:

Привіт всім. Нещодавно взяв нове авто і зараз якраз займаюсь оформленням страховки.

Є дешевші поліси, є дорожчі з розширеним покриттям, плюс ще онлайн-оформлення і офіси страхових.

Підкажіть, як ви зазвичай робите: берете мінімальну страховку “щоб було”, чи одразу нормальний варіант з більшим покриттям? І де вам зручніше оформлювати - через сайт, у страховій чи через посередників?

Мені особисто зручніше оформлювати все онлайн через інтернет, бо це займає буквально кілька хвилин і поліс одразу приходить на пошту. Краще не економити на базовій автоцивілці та купувати її разом із додатковим покриттям, адже стандартного ліміту у разі навіть невеликої аварії може просто не вистачити на ремонт чужої машини. Щоб порівняти ціни від різних компаній та обрати нормальний варіант, можна завантажити мобільний додаток для страховки та штрафів ПДР де на одній сторінці зібрані описи всіх доступних тарифів і програм. Там же можна налаштувати і нагадування, щоб не проґавити дату закінчення дії поліса. Сама страховка після оплати карткою завжди під рукою в телефоні, тому возити з собою купу паперів більше немає ніякого сенсу.