1

Тема: Замовити оптимізацію сайту

Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, хто нещодавно замовляв оптимізацію сайту у спеціалістів і залишився задоволений результатом? Маю невеликий бізнес і розумію, що просто мати сайт зараз недостатньо, хочеться, щоб його знаходили потенційні клієнти та він приносив більше користі. Цікавить, як правильно обрати компанію, яка реально розбирається у своїй справі, а не просто обіцяє швидкий результат. Буду вдячна за ваш досвід, можливо, хтось вже проходив цей етап і може поділитися хорошими рекомендаціями.

2

Re: Замовити оптимізацію сайту

Я вже давно займаюся власним інтернет-магазином і довго не наважувався звертатися до фахівців, бо вважав, що можу впоратися сам. Проте коли трафік почав падати, а конкуренти обходили мене у пошуку, я вирішив замовити оптимізацію сайту https://seomarket.ua/services/seo-prosuvannya/ у команди seomarket. Спеціалісти детально проаналізували структуру ресурсу, виправили технічні помилки та переробили метатеги під актуальні запити користувачів. Мене приємно здивувала швидкість реакції менеджерів і те, наскільки прозоро вони пояснювали кожен крок роботи. Вже за перший місяць помітно зросла кількість відвідувачів, а показник відмов знизився. Команда постійно тримала мене в курсі результатів через звіти, які були зрозумілі навіть без технічної освіти. Окрема подяка за індивідуальний підхід — фахівці враховували специфіку саме моєї ніші, а не працювали за шаблоном. Завдяки цій співпраці мій сайт нарешті почав приносити стабільні продажі, а не просто існувати в мережі. Раджу всім підприємцям, які цінують свій час та бізнес, довірити технічну частину професіоналам, а не витрачати місяці на самостійні спроби.