Тема: Реєстрація фірми в Англії — кого можете порадити?

Доброго дня! Планую реєстрацію фірми в Англії, але поки що лише придивляюся до різних компаній, які допомагають із цим. Хочеться знайти спеціалістів, які не просто оформлять документи, а й нормально пояснять усі нюанси, щоб потім не виникало несподіваних проблем. Якщо хтось уже проходив цей шлях, підкажіть, будь ласка, до кого зверталися і чи залишилися задоволені співпрацею? Буду вдячний за будь-які рекомендації, бо хочеться відразу звернутися до перевірених людей.

2

Re: Реєстрація фірми в Англії — кого можете порадити?

Коли мені знадобилася реєстрація фірми в Англії https://www.campiogroup.com/ukraine/yur … britaniya/  довго не міг визначитися, до кого звернутися, адже хотілося отримати повний супровід без зайвих ризиків. Після рекомендації знайомих обрав Campio Group і залишився дуже задоволений співпрацею. Вразило, що всі етапи пояснювали зрозумілою мовою, а на кожне запитання відповіді були швидкими та детальними. Спеціалісти допомогли підготувати документи, підказали оптимальну структуру компанії та розповіли про подальші обов'язки щодо звітності. Особливо сподобалося, що компанія займається не лише відкриттям бізнесу, а й може допомогти з банківським рахунком та бухгалтерським супроводом. Відчувається великий досвід, адже працюють у цьому напрямку вже багато років і добре знають усі нюанси міжнародного бізнесу. Завдяки такому підходу весь процес пройшов набагато простіше, ніж я очікував. Якщо комусь потрібен надійний партнер для запуску бізнесу за кордоном, то можу щиро рекомендувати саме Campio Group.