Тема: Не можу зайти в особистий кабінет Гроші Всім у кого так було?

Кабінет взагалі не пускає, хоча смс з кодом приходить нормально. Я тільки почав дивитися такі позики, і чесно ще плутаю, де кредит онлайн, а де просто підбір кредитів. Хотів взяти гроші на карту, бо зарплату затримали, треба якось дотягнути кілька днів. Але заявка висить без відповіді, а брати першу пропозицію страшнувато, не розумію, яка там ставка, строк і чи не вилізе потім комісія. У когось так само довго все підтверджувалось?

2

Re: Не можу зайти в особистий кабінет Гроші Всім у кого так було?

А вам код входу теж приходить, але сторінка після нього просто зависає? Я позики брав не раз, тому скажу прямо, довге схвалення часто починається ще на етапі перевірки анкети або карти. Я завжди дивлюся не лише на ставку, а й на строк, штраф за прострочку та комісію за переказ. Один раз через затримку зарплати чекав рішення майже пів дня, потім дзвонив на гарячу лінію і виявилось, що банк не підтвердив картку. Люди часто думають, що проблема в сайті, а потім отримують прихований платіж або затримку через неповні дані.

3

Минулого місяця теж доживав до зарплати, стара кредитка вже була порожня, а терміновий платіж чекати не міг. Гроші на карту прийшли швидко тільки після того, як я заново підтвердив номер телефону і перевірив дані в кабінеті. Якщо заявка довго висить, краще не дублювати її одразу, спочатку вийти, зайти ще раз і глянути статус, а вже потім подавати повторно.

4

xtrance1991 пишет:

Минулого місяця теж доживав до зарплати, стара кредитка вже була порожня, а терміновий платіж чекати не міг. Гроші на карту прийшли швидко тільки після того, як я заново підтвердив номер телефону і перевірив дані в кабінеті. Якщо заявка довго висить, краще не дублювати її одразу, спочатку вийти, зайти ще раз і глянути статус, а вже потім подавати повторно.

Після введення смс-коду варто перевірити, чи не блокує браузер cookies або повторну авторизацію, через це кабінет може відкриватися порожнім, а заявка залишатися в обробці. Далі дивіться три речі, реальну денну ставку, кінцеву дату погашення і комісію за зарахування на карту, бо саме вони визначають переплату, а не напис про швидкі гроші.
Для перевірки статусу та контактів можна відкрити Гроші Всім особистий кабінет https://groshivsim.com.ua/ . Якщо вхід не відновився, краще звернутися на гарячу лінію Гроші Всім і уточнити, чи пройшла ідентифікація карти. Повторну заявку подавайте лише після закриття попередньої, інакше схвалення може затягнутися ще довше.