Тема: Сантехніка
Хочу замінити старий унітаз і шукаю надійний магазин. Де ви купували сантехніку та чи залишилися задоволені якістю товару, сервісом і швидкістю доставки?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Сантехніка
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Хочу замінити старий унітаз і шукаю надійний магазин. Де ви купували сантехніку та чи залишилися задоволені якістю товару, сервісом і швидкістю доставки?
Я нещодавно теж міняла старий унітаз і довго шукала, де сантехніку купити https://kaplya.com.ua/santekhnika/ без ризику натрапити на неякісний товар. У результаті замовила все в магазині Крапля і залишилася дуже задоволена. Асортимент великий, ціни адекватні, а менеджер допоміг підібрати модель під мої потреби. Замовлення швидко відправили, усе приїхало добре запакованим і з гарантією.
При виборі сантехніки важливо звернути увагу на якість матеріалів, розміри приміщення та надійність внутрішніх механізмів. Головні критерії включають матеріали, сумісність і комплектуючі.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Сантехніка
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc