26081988 пишет:Просто хотілося почути рекомендації від тих, хто вже проходив цей шлях. Боюся витратити багато часу на сайти, де вакансії давно неактуальні або взагалі ніхто не відповідає на анкети. Поки що досвіду в мене немає, тому хочеться одразу почати з нормальних варіантів. Якщо хтось останнім часом реально знайшов роботу через якийсь крюїнг або сайт, поділіться своїм досвідом. Буде корисно почитати, як усе проходило.
У мене за останні роки було кілька контрактів, тому можу сказати, що багато залежить не тільки від сайту, а й від самого крюїнгу. Якщо компанія регулярно набирає екіпажі, відповідає на анкети та підтримує зв'язок із кандидатами, то шанс отримати контракт значно вищий. Із власного досвіду можу порадити звернути увагу на Astra Crew https://astra-crew.com/uk у них є нормальний сайт із вакансіями, можна без проблем заповнити анкету, завантажити документи та відгукнутися на відповідні пропозиції.
Знайомі моряки також відгукувалися про них позитивно, особливо відзначали, що вакансії регулярно оновлюються, а рекрутери виходять на зв'язок, якщо кандидат підходить під вимоги. Якщо тільки починаєш шукати роботу в морі, я б точно рекомендував додати Astra Crew до списку компаній, куди варто подати свою анкету.