Тема: як оцінити компанію перед підписанням договору
Вітаю всіх! Хочу знайти надійного підрядника для розробки сайту, але раніше вже мала невдалий досвід співпраці. Порадьте, як можна швидко оцінити компанію перед підписанням договору?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → як оцінити компанію перед підписанням договору
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Вітаю всіх! Хочу знайти надійного підрядника для розробки сайту, але раніше вже мала невдалий досвід співпраці. Порадьте, як можна швидко оцінити компанію перед підписанням договору?
Добрий день! Після кількох невдалих проєктів я вирішив, що більше не починатиму співпрацю без попередньої перевірки. Це дозволяє заздалегідь помітити можливі ризики та уникнути зайвих витрат часу й коштів.
Тепер користуюся різними відкритими державними даними, щоб подивитися інформацію про компанію, її судову історію та виконавчі провадження. Особливо зручно, коли всі ці відомості можна отримати в одному місці без необхідності відкривати десятки різних сайтів.
Для цього рекомендую Сервіс Perevir. Там доступний пошук контрагента за назвою, кодом ЄДРПОУ або ІПН, а також автоматичний моніторинг ризиків, що допомагає швидше приймати обґрунтовані рішення.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → як оцінити компанію перед підписанням договору
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc