Тема: Парфуми

Де ви зазвичай купуєте парфуми, коли хочете спочатку протестувати аромат наживо? Чи вважаєте кращим варіантом звичайний магазин із тестерами, парфумерний бутік або замовлення пробників перед купівлею повного флакону?

2

Re: Парфуми

Мне интересно не только выбирать духи, но и знакомиться с другими категориями продукции по уходу и личному использованию. В магазине JAN я посмотрела раздел https://www.jan.com.ua/ru/oblycchia , поскольку хотела дополнить заказ другими товарами. Перед покупкой обращаю внимание на описание, предназначение и характеристики каждого продукта. Такой подход помогает не совершать спонтанных покупок и лучше понимать, что именно я выбираю. Для меня важно, чтобы ассортимент отвечал моим потребностям, а информация о товарах была понятна.

3

Re: Парфуми

Вибір парфумів і косметики для мене — це процес, до якого я підходжу досить ретельно. Не обмежуюся лише зовнішнім виглядом упаковки, а читаю опис та порівнюю характеристики різних товарів. Для себе враховую власний смак і потреби, а під час вибору продукції для дому думаю про зручність, призначення та загальну атмосферу, яку вона може створити.