Тема: Проблеми блоків живлення до ноутбука asus x75vb

Доброго дня, на днях вийшов з ладу блок живлення asus x75vb. Замінив на інший блок, характеристики збігаються(19В 4.74А), на новому блоці написано ASUS. Після цього замітив таку штуку, при підключеному ноутбуці до розетки через цей БЖ(новий) дьоргається мишка при використанні тачпаду (зовнішня мишка працює нормально). Якщо відключити з розетки, то все працює нормально. при підключенні до лабораторного БЖ(виставлення 19В) тачпад теж скаче. Гуглив, є думка, що це від якогось приладу в будинку. перевіряв в кількох будинках, різниці немає. Питання всього два. Наскільки шкідливо для ноутбука використання такого БЖ(яка конкретно причина такої поведінки) і як підібрати правильно БЖ, щоб не було проблем, БУ купляти не хочеться.

Re: Проблеми блоків живлення до ноутбука asus x75vb

Привіт
ЛБП Який у вас?
Зазвичай так себе поводять дешеві та неякісні китайські зарядки, спробуйте позичити або купити в когось оригінал

3

Зараз я в пошуках оригіналу.Хотілось би зрозуміти, наскільки це шкідливо для ноутбука.
І що таке ЛБП?

ЛБП - лабораторний блок питания/живлення
дешева зарядка може погано вплинути на пристрій

5

Міша Смич пишет:

ЛБП - лабораторний блок питания/живлення
дешева зарядка може погано вплинути на пристрій

Справа в тому, що при виході БЖ з ладу, в мене були підозри на плату живлення в самому ноутбуці. Тому ходив в такий собі мінімальний СЦ де і був ЛБП. Ще тоді я замітив, при виключенні ноутбука, не зрозумілу поведінку тачпада. Конкретної моделі я не знаю, скоріш за все і не дізнаюсь.Порадьте де можна купити оригінал. Хоча, я не знайшов ніде подібну, всі іншої форми і відтінку. В мене була квадратна.