Тема: Зламався світильник, гарантія закінчилася.

У настельному світильнику розкришився LED-модуль у патроні. Можливо я щось не так сформулював, адже у світловій техніці не дуже розбираюся. Так от питання, чи варто пробувати його замінювати чи просто немає сенсу цього робити?

Re: Зламався світильник, гарантія закінчилася.

Тут все залежить від вас і від того, чи зможете ви самостійно замінити деталь, яка зламалася. В іншому випадку я б вам не радила починати розбирати той світильник. Адже якщо зробите щось не так у майбутньому це може мати дуже погані наслідки. Можете тут https://nowodvorski.ua/stelovi-svitilniki/ купити новий стельовий світильник і бути впевненим у тому, що проблем із проводкою не буде. Я залишила посилання на київський інтернет магазин, якщо ви із столиці, можете поїхати у туди та подивитися як в реалі виглядають ті світильники, а вони дійсно круті.

3

Re: Зламався світильник, гарантія закінчилася.

Я не дуже розбираюся взагалі у будь-якій техніці, але хотілося зекономити кілька сотень і не купувати новий світильник. Але напевне не буду ризикувати і даремно витрачати час на пошук деталей та їх заміну. А відразу куплю світильник.